zrooms logo

9. Deluxe szoba

Minden luxust kielégítő egyedi tervezésű 2 db 200×90 cm-es kemény, vagy puhább (vendég kérése szerint) átfordítható prémium minőségű matraccal rendelkező ággyal, ágyneművel és a jelenleg kapható legjobb minőségű huzatokkal biztosítjuk a pihentető alvást a hozzánk érkezők számára. (2 db egyszemélyes ágy a vendég kérése szerint franciaágyként összetolva vagy 2 db különálló ágyként (foglaláskor kérjük jelezni) .

A szoba selyemfényű exclusive bútorokkal, akasztós szekrénnyel, komóddal, puffal, bőrönd és cipő tartóval, beépített széffel, mini bárral, stb. felszerelt.

A szobát teljes egészében prémium kategóriájú olasz szőnyeg borítja. A nagyméretű tükörrel, a dekorációval, és a sötétítő függönnyel szintén igyekeztünk kellemes hangulatot teremteni.

A nálunk töltött időt egy 106cm-es 4K led smart tv-vel, 140 nemzetközi csatornához és korlátlan széles sávú internethez való hozzáféréssel is igyekszünk kellemesebbé tenni.

Egy kis figyelmesség részünkről az ágyak alá elhelyezett mozgásérzékelős led világítás, ami éjszaka az ágyról lelépve felkapcsolódik, megkönnyítve a fürdőbe való eljutást anélkül, hogy partnerét felébresztené.

A fürdőszoba teljesen üvegfallal körülvett, a diszkréció miatt fóliával ellátott (ahogy az első fényképen látható), spanyol csempével, járólappal, felső kategóriás szaniterekkel, hajszárítóval, tükör mögötti led világítással, piperecikkekkel, törülközővel és kilépővel felszerelt.

Szoba felszereltség

Galéria

További képek

Ár:

25.650 Ft/szoba/éj
+350 Ft Idegenforgalmi adó
Scroll to Top