zrooms logo

Programok

Z apartman programok 1

AquaCity Vízicsúszda és élménypark

Az élménypark 6000 m2 vízfelülettel, medencékkel, csúszdával, vízi- és szárazföldi attrakcióval várja a vízi élmények szerelemeseit.

7 óriáscsúszdája egyikét, mindenképpen érdemes kipróbálni! Merüljön el az ország legnagyobb hullámmedencéjének habjaiban, matraccal vagy anélkül is élvezheti a lassú folyó lágy sodrását, tegye próbára bátorságát az ugrómedencében vagy a mászó falon, élvezze a jakuzzi medencék valamelyikét, vagy hűtse le magát a strandmedencében. Gyermek- és bébi medencénk különböző meglepetésekkel várja a hozzánk érkező apróságokat. 

 Továbbá strandröplabda-, strandfoci pálya és egy szabadtéri fitnesz park is várja mindazokat, akik unják a vizes kalandokat.

Z apartman programok 5

Azáleás völgy

Az Azáleás-völgy országos hírnevű díszpark, büszkén szerepel Zala megye 7 természeti csodája között. 

A völgy területén több ezer azáleát telepítettek. Az Azáleás-völgy április végén, május elején borul színkavalkádba: a legtöbbet a sárga kaukázusiból láthatunk (ez illatos fajta), ám a fehér, a piros és a lila számtalan árnyalatát is felfedezhetjük még. 

A pompás „rododendronszurdokban” szigorúan védett növényeket, s számos fenyőfajt is találhatunk.

Z apartman programok 6

Festetics kastély

A keszthelyi Festetics-kastély Magyarország leglátogatottabb kastélya. kastély 200 éven keresztül a Festeticsek tulajdonában állt. A Festetics család Magyarország egyik legjelentősebb nemesi családja volt. Tagjai fontos szerepet játszottak az ország politikai, gazdasági, tudományos és kulturális életében. 

Öt épületben hat állandó kiállítást mutat be. A kastély parkja természetvédelmi terület. A parkban található a pálmaház, a hintókiállítás, a vadászati kiállítás és a történelmi modellvasút kiállítás. A kastélyban főúri életforma kiállítás és a Helikon Könyvtár tekinthető meg. A történelmi modellvasút kiállítás az egyik legnagyobb Európában.

A pálmaház egzotikus növényeivel a trópusi növényházak hangulatát idézi. A pálmaház épületét sziklakert, akvárium, kerti tó és madárpark együttese övezi.

Egervár várkastély

A négy olaszbástyás, késő reneszánsz stílusú Egervári Várkastély elődje egy cölöpökre épített, szabálytalan kör alakú favár volt.

1569-ben a Nádasdy család újjáépítette. A várkastély részt vett a törökök elleni küzdelemben és a Rákóczi szabadságharcban egyaránt. A felújított kastélytermeket korhű bútorokkal rendezték be, melyeket látogatók közelebbről megfigyelhetnek és ki is próbálhatnak. 

A kiállítás egyik legkedveltebb része a tapintható tárlat, ahol kézbe lehet venni korabeli tárgyak másolatait. A reneszánsz látogatóközpontban megismerhető a várkastély története. A kiállításon makettekkel és interaktív elemekkel bemutatják a történelmi Magyarország késő reneszánsz várkastélyait.

Z apartman programok 2

Zobori kalandpark

Vidám kalandok várnak rád mindössze 10 km-re Zalakarostól, a kis-balatonnál Zalaszabarban.
A kalandparkba érkezve csodás panoráma fogadja az idelátogatókat.
A hegyről letekintve lélegzetelállító panoráma tárul elénk. Rengeteg játék áll rendelkezésre, mind a gyerekek, mind a felnőttek részére.
A kalandpark kültéri és beltéri szolgáltatatásainak köszönhetően a Zobori Élmény Parkban egy futó zápor sem szabhat határt a szórakozásnak.
A 4D MOZI , a beltéri csúszdaház, a kicsiket számukra kialakított beltéri játszóház várja.
A HÓFÁNK pályán hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a szánkózás élményét, nyáron is!
A kalandparkban megújult gasztronómiával, önkiszolgáló étteremmel válogatott étel-ital választékkal csillapíthatják éhségüket az ideérkezők.

Z apartman programok 3

Termálfürdő

Stílusát tekintve egyedülálló épült A fürdő boltíves kupolás szerkezetet kapott, amely igazán impozáns látványt nyújt. 

Az épületbe rengeteg természetes fényárad be. Hétvégenként éjjel fényterápiás világítást alkalmaznak, melynek hangulata felejthetetlenné varázsolja az itt eltöltött időt.

A víz hőmérséklete 33-36 °C-os Az élménymedencéket vízesések kötik össze melyek különböző vízi kényeztető lehetőséget rejtenek, A gyermekeket szivárványcsúszda és vízi játékok várják.

Scroll to Top