zrooms logo

7. lakosztály

Minden luxust kielégítő egyedi tervezésű 180×200 cm-es kemény, vagy puhább (vendég kérése szerint) átfordítható prémium minőségű matraccal rendelkező ággyal, ágyneművel és a jelenleg kapható legjobb minőségű huzatokkal biztosítjuk a pihentető alvást a hozzánk érkezők számára. A szoba selyemfényű exclusive bútorokkal, akasztós szekrénnyel, komóddal, puffal, bőrönd és cipő tartóval, beépített széffel, mini bárral, stb. felszerelt.

A szobát teljes egészében prémium kategóriájú olasz szőnyeg borítja. A nagyméretű tükörrel, a dekorációval, és a sötétítő függönnyel szintén igyekeztünk kellemes hangulatot teremteni.

A nálunk töltött időt egy 160 cm-es 4K led smart tv-vel, 140 nemzetközi csatornához és korlátlan széles sávú internethez való hozzáféréssel is igyekszünk kellemesebbé tenni.

A lakosztály ékköve egy 180X150 cm-es fényterápiával ellátott pezsgőfürdős kád (jakuzzi).

Egy kis figyelmesség részünkről az ágyak alá elhelyezett mozgásérzékelős led világítás, ami éjszaka az ágyról lelépve felkapcsolódik, megkönnyítve a fürdőbe való eljutást anélkül, hogy partnerét felébresztené.

A fürdőszoba teljesen üvegfallal körülvett, a diszkréció miatt fóliával ellátott (ahogy az első fényképen látható), spanyol csempével, járólappal, felső kategóriás szaniterekkel, hajszárítóval, tükör mögötti led világítással, piperecikkekkel, törülközővel és kilépővel felszerelt.

Szoba felszereltség

Bemutató videó

Galéria

További képek

Ár:

44.700 Ft/szoba/éj
+350 Ft Idegenforgalmi adó
Scroll to Top